KNEPKES XTREME 29 FEBRUARI 2020

Het feestje voor 2×11 jaar Knepkes gaat door op schrikkeldag 29/02/2020 en dit wordt een avond om u tegen te zeggen. Een show diner avond met meer dan 8 top artiesten in een van de mooiste zalen van Hasselt (Tiendschuur) Lees hier de laatste info en bestel online uw kaarten zodat je er zeker bij kan zijn.

HEB JE EEN VRAAG
Knepkes Xtreme

PROGRAMMA

Hier kan je het programma vinden van onze showavond. Hou dus de website in het oog waar je telkens de laatste stand van zaken i.v.m. het programma kan terug vinden.

Programma:
17uur Start VIP Dinner avond
19u30 Open deuren Tiendschuur Knepkes Xtreme
20u00 Start Show avond
02u00 Einde optredens start after party

Ticket showavond
Gratis goodiebag +
Gratis led armband

VVK

15

Kassa

20

VIP Ticket
Dinner avond (Verrassings act) +
Ticket Showavond +
Gratis goodiebag +
Gratis led armband

Op aanvraag - info 011/87.33.21

60

PRAKTISCH

LOKATIE:

Tiendshuur Herckenrode

AFTELLEN:

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Volg ons op sociale media.

De Romeo’s

Van een kleine feestzaal tot hun eigen festival, De Romeo’s bouwen overal een ongezien feestje. Inmiddels
staan Chris, Gunther en Davy bijna 15 jaar samen op het podium en ze weten van geen ophouden. Overal waar de drie heren – bij voorkeur in maatpak – zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze garant voor: 100% feest!
Op 27 januari 2017 verscheen het gloednieuwe album van De Romeo’s, ‘Vrienden Voor Altijd’.
Ze werden ook gebombardeerd tot echte filmsterren. H.I.T., de film met Chris, Davy en Gunther draaide in de bioscopen en is ondertussen verschenen op DVD. Verder kenmerkte 2017 zich door een bomvolle agenda met optredens en live concerten.
Ondertussen zijn De Romeo’s uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit. Geen feesttent, zaal of arena die kan weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits. De Romeo’s op het podium, da’s een echte live jukebox, vol met de populairste meezingers en klassiekers van vroeger tot nu.

De Romeos

The Fools BIOGRAFIE

Na hun zéér succesvolle doortocht in 2009-10-11-12-13-14-15 werden ze in 2016 door de
witjassen in Geel meegenomen vlak na hun optreden, om in een gesloten centrum af te kicken van hun verslaving. Nu, 4 jaar later hebben de psychiaters beslist dat het niet heeft geholpen. Ze zijn ze daar liever kwijt dan rijk. Opnieuw beschikbaar om te doen waar ze met
kop een schouders boven de andere uitsteken. ‘Back tot he Madness!!!’
Een optreden van The FOOLS is een unieke ervaring: alsof je een reddingsoperatie van de Special Forces volgt vanop de eerste rij. Met chirurgische precisie, op het niveau zoals toegepast bij de operatie van Bo van Spilbeek, snijden deze kerels in ieders genotsorgaan.
Elke melodie te berde gebracht door deze 21ste -eeuwse barden, evenaart het genot van een frisse duik op een warme zomerdag in de lavabo van uw grootmoeder.
Frontman Tom heerst als een echte Centurion over zijn muzikale troepen, met de zorg van een begeleider van de Panda’s in de zoo van Bejing en het doorzettingsvermogen van een krabvisser op de Beringzee, zal hij elke bezoeker van een FOOLS-optreden meenemen op hiking-trip door de muzikale hits van de laatste 6 woelige decennia.
Deze door-gezomerde muzikanten (ze houden niet van winter) bijten zich stevig vast in het gelukzaligmakende gedeelte van de hersenen (nvdr, de precuneus) van de luisteraar. Als een Pelvis (Vandellia cirrhosa) in de urinebuis van de gemiddelde rivier plassende Peruviaan.
Maar wees gerust, hun muzikale kennis is beter dan hun Latijn.
Zoals deze biografie probeert te vertalen hoe ongewoon deze jongens zijn, zo zal hun optreden ook nablijven in het lange-termijn-geheugen van de gezonde (en niet zo gezonde) muziekliefhebber.
Een podium opgewaardeerd met een optreden van The FOOLS zal “net als het Meghan-Markle-effect op een saaie Engelse bruiloft” nazinderen tot de volgende zuippartij van debourgondische Belg.
En ja, ze doen ook al eens een verzoeknummertje…
(Bitcoin wallet address op verzoek te verkrijgen via het management in de Kaaimaneilanden)
The FOOLS – Back to the Madness, 2019

The Fools

DJ Duo Sobrino’s

Sobrino’s is een Belgisch Dj-duo dat bestaat uit Axel Hayen en Axel Bollen. Van kleins af aan waren ze beide bezig met muziek maar in 2015 kruistte hun paden. In 2015 kregen ze ook al hun eerste boeking: een klein Chiro fuifje. Dat fuifje was de aanzet van een supermooie dj-carrière.
Al snel volgde er heel wat grote evenementen. Van clubs tot festivals. Op heel wat plaatsen waren deze jongens te bezichtigen (Cooldown, Genk on stage, Patser, Ballin …). Ook op tal van evenementen in Versuz kregen deze jongens de kans om alles van hun zelf te geven.
Deze jongens draaien voor iedereen wat wils.
Van één heerlijke moombahton schijf tot het genre house of toch liever wat fout. Voor deze jongens is geen enkel genre een probleem.
Gegarandeerd feest met dit Dj-duo!

DJ Duo Sobrino's

Cosmo Dance Company

In de danslessen bij Cosmo Dance Company hebben de aandacht voor techniek, houding, ritmegevoel en choreografie. Plezier beleven staat steeds voorop!
Danslessen in Hasselt, Diepenbeek, Riemst & Maaseik.

SAM GOORIS

Of hij nu op een overdekt podium staat te zingen in Oordegem, tijdens “Kai Pot” in Turnhout, in jeugdclub “De Spiraal” in Geraardsbergen, in een spiegeltent in Bunsbeek, in “De Europahal” in Tielt of in de “Ethias Arena” in Hasselt tijdens het “Schlagerfestival”, Sam Gooris voelt zich overal prima thuis, met nét voor zijn optreden nog snel een pintje en even vlug een sigaret, en oeps, hij is weer klaar om zijn fans een onvergetelijke namiddag of avond te bezorgen. Een slogan als “alles kits achter de rits” schuwt hij niet en dat maakt de sfeer alleen maar Vlaamser en volkser .

Sam Gooris