KNEPKES XTREME
29 FEBRUARI 2020

In 2020 bestaat CV De Knepkes 2×11 jaar en dat vieren we . Zaterdag 29 februari 2020 wordt een avond om u tegen te zeggen. Een showavond met meer dan 8 top artiesten in een van de mooiste zalen van Hasselt (Tiendschuur in Herkenrode) Lees hier de laatste informatie en bestel online jouw kaarten zodat je er zeker bij kan zijn.

HEB JE EEN VRAAG
Knepkes Xtreme

Ticket showavond:
gratis goodiebag +
gratis led-armband

Kassa

20

PROGRAMMA

Hier kan je het programma vinden van onze showavond. Hou onze website en Facebookpagina in het oog waar je alle laatste informatie i.v.m. het programma kan terug vinden.

Programma:
17.00 uur: Start VIP-diner
19.30 uur: Open deuren Knepkes Xtreme
20.00 uur: Start showavond
02.00 uur: Einde optredens en start after party

PRAKTISCH

Tiendshuur Herckenrode

AFTELLEN:

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

ADRES

De Romeo’s

Van een kleine feestzaal tot hun eigen festival, De Romeo’s bouwen overal een ongezien feestje. Inmiddels staan Chris, Gunther en Davy bijna 15 jaar samen op het podium en ze weten van geen ophouden. Overal waar de drie heren – bij voorkeur in maatpak – zich vertonen, bouwen ze een feestje. 100% feest, daar staan ze garant voor.
Op 27 januari 2017 verscheen het laatste album van De Romeo’s, ‘Vrienden Voor Altijd’.
Naast zangers zijn de heren ook echte filmsterren. Hun film H.I.T speelde in de bioscopen en is ondertussen verschenen op DVD.
Ondertussen zijn De Romeo’s uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit. Geen feesttent, zaal of arena die kan weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits. De Romeo’s op het podium, da’s een echte live jukebox, vol met de populairste meezingers en klassiekers van vroeger tot nu.

De Romeos

Bart Kaël

Kaëll studeerde aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. Zijn eerste ervaring deed hij op in de kustshows van Luc Appermont. In 1982 nam hij deel aan de Baccara-beker, waar hij de publieksprijs won. Een jaar later deed hij met het nummer Symfonie mee aan de Belgische preselectie voor het Eurovisiesongfestival en eindigde daarbij op de vierde plaats. Nadien gaf hij nog enkele singles uit. In 1986 behaalde Kaëll zijn eerste grote succes met het nummer La Mamadora. De vrolijke zomerhit stond wekenlang op de eerste plaats in de Vlaamse top 10. Een jaar later probeerde hij opnieuw om voor België naar het Eurovisiesongfestival te gaan, dit keer met het nummer Carrousel. Hij werd echter nipt verslagen door Liliane Saint-Pierre.
In 1990 scoorde Kaëll in Vlaanderen grote hits met De Marie Louise, Duizend terrassen in Rome en Zeil je voor het eerst. Dit laatste nummer bereikte de tweede plaats in de Ultratop 50. In de jaren hierna bleef hij met succes veel singles uitbrengen, waaronder Love me forever, Marlene, Mooi weer vandaag en Samen in de zon (een cover van het nummer Nord Sud Ovest Est van 883). In 1995 zong hij op instigatie van zijn toenmalige manager het door Peter Koelewijn geschreven lied Prinses.
Kaëll presenteerde op de Vlaamse televisiezender VTM de programma’s de VTM-Mini-playback-show, de Soundmixshow en het Rad van Fortuin. Intussen bleef hij muziekmaken. In 1997, toen Rad van Fortuin niet meer werd uitgezonden, kreeg Kaëll opnieuw meer tijd voor zijn zangcarrière. Hierop volgden verschillende singles en cd’s.
Op de Annes Vlaamse Muziek Awards van 2013 kreeg Kaëll een gouden plaat voor 30 jaar carrière. In 2013 werd hij opgenomen in de Radio 2-eregalerij.
In 2017 behaalde Kaëll met zijn album In ’t nieuw voor het eerst een notering in de Nederlandse Album Top 100.
In 2019 deed hij mee aan het televisieprogramma Liefde voor muziek.

Bart Kael

SAM GOORIS

Of hij nu op een overdekt podium staat te zingen in Oordegem, tijdens “Kai Pot” in Turnhout, in jeugdclub “De Spiraal” in Geraardsbergen, in een spiegeltent in Bunsbeek, in “De Europahal” in Tielt of in de “Ethias Arena” in Hasselt tijdens het “Schlagerfestival”, Sam Gooris voelt zich overal prima thuis, met nét voor zijn optreden nog snel een pintje en even vlug een sigaret, en oeps, hij is weer klaar om zijn fans een onvergetelijke namiddag of avond te bezorgen. Een slogan als “alles kits achter de rits” schuwt hij niet en dat maakt de sfeer alleen maar Vlaamser en volkser .

Sam Gooris

The Fools

Na hun zéér succesvolle doortocht in 2009 tot 2015 werden ze in 2016 door de
witjassen van Geel meegenomen vlak na hun optreden, om in een gesloten centrum af te kicken van hun verslaving. Nu, 4 jaar later hebben de psychiaters beslist dat het niet heeft geholpen. Ze zijn ze daar liever kwijt dan rijk.The Fools zijn opnieuw beschikbaar en brengen je ‘Back tot he Madness!’
Een optreden van The Fools is een unieke ervaring: alsof je een reddingsoperatie van de Special Forces volgt vanop de eerste rij. Met chirurgische precisie, op het niveau zoals toegepast bij de operatie van Bo Van Spilbeeck, snijden deze kerels in ieders genotsorgaan.
Elke melodie te berde gebracht door deze 21ste eeuwse barden, evenaart het genot van een frisse duik op een warme zomerdag in de lavabo van uw grootmoeder.
Frontman Tom heerst als een echte centurion over zijn muzikale troepen, met de zorg van een begeleider van de Panda’s in de zoo van Bejing en het doorzettingsvermogen van een krabvisser op de Beringzee, zal hij elke bezoeker van een FOOLS-optreden meenemen op hikingtrip door de muzikale hits van de laatste 6 woelige decennia.
Deze doorzomerde muzikanten (ze houden niet van winter) bijten zich stevig vast in het gelukzaligmakende gedeelte van de hersenen (nvdr, de precuneus) van de luisteraar. Als een Pelvis (Vandellia cirrhosa) in de urinebuis van de gemiddelde rivier plassende Peruviaan.
Maar wees gerust, hun muzikale kennis is beter dan hun Latijn.
Zoals deze biografie probeert te vertalen hoe ongewoon deze jongens zijn, zo zal hun optreden ook nablijven in het langetermijngeheugen van de gezonde (en niet zo gezonde) muziekliefhebber.
Een podium opgewaardeerd met een optreden van The FOOLS zal “net als het Meghan-Markle-effect op een saaie engelse bruiloft” nazinderen tot de volgende zuippartij van de bourgondische Belg.
En ja, ze doen ook al eens een verzoeknummertje…
(Bitcoin wallet address op verzoek te verkrijgen via het management in de Kaaimaneilanden)
The FOOLS – Back to the Madness, 2019

The Fools

DJ Duo Sobrino’s

Sobrino’s is een Belgisch Dj-duo dat bestaat uit Axel Hayen en Axel Bollen. Van kleins af aan waren ze beide bezig met muziek maar in 2015 kruistte hun paden. In 2015 kregen ze ook al hun eerste boeking: een klein Chiro fuifje. Dat fuifje was de aanzet van een supermooie dj-carrière.
Al snel volgde er heel wat grote evenementen. Van clubs tot festivals. Op heel wat plaatsen waren deze jongens te bezichtigen (Cooldown, Genk on stage, Patser, Ballin …). Ook op tal van evenementen in Versuz kregen deze jongens de kans om alles van hun zelf te geven.
Deze jongens draaien voor iedereen wat wils.
Van één heerlijke moombahton schijf tot het genre house of toch liever wat fout. Voor deze jongens is geen enkel genre een probleem.
Gegarandeerd feest met dit Dj-duo!

DJ Duo Sobrino's

Cosmo Dance Company

In de danslessen bij Cosmo Dance Company hebben de aandacht voor techniek, houding, ritmegevoel en choreografie. Plezier beleven staat steeds voorop!
Danslessen in Hasselt, Diepenbeek, Riemst & Maaseik.

Kurt Kraemer

Kurt kennen we nog van Tien om te Zien met zijn toenmalig hitje ‘Broos en breekbaar hart’.
Daarna werd het stil rondom hem, maar in 2016 kwam hij ijzersterk terug met ‘Compleet’, een lied opgedragen aan zijn dochter.
2018 werd een topjaar en Kurt bracht ‘Met heel mijn hart’ uit, een lied dat enorm veel airplay genoot. .

John Dennis

Ambiance en entertainment…. Dat is waar John Dennis voor staat! Na 25 jaar in het vak is hij nog steeds de immer – perfectionist die er nog altijd voor de volle 100% voor gaat.
In de beginperiode ontplooide John zich al snel van backing vocal van meerdere Vlaamse artiesten tot volwaardig solozanger en ontpopte hij zich tot een waardig entertainer die van alle markten thuis is.
Door de jaren heen verzorgde hij tal van optredens zowel in binnen- als buitenland, dit zowel solo als met live orkest. Bovendien heeft John heel wat plaatopnames op zijn palmares staan waarvan een aantal nummers die destijds in de hitparade stonden.
Van Vlaamse en Nederlandse ambiance nummers, Engelstalige hits, Franse chansons tot bekende Country – klassiekers…. John brengt ze allemaal met enthousiaste schwung en ook in duet met zijn vrouwtje Ziva, waarmee hij een paar prachtige duetten brengt, staat John dus voor een uitgebreid en divers repertoire waarmee hij een heel breed publiek weet te bekoren.
Dit jaar mag John 25 kaarsjes op zijn carrière-taart uitblazen en dit zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan….